• SKK Backamo 23 augusti

    Posted on 24 augusti, 2014 by Anki in Okategoriserade.
    Jag och "Theo", Shadeacre Big Bang Theory

    Jag och ”Theo”, Shadeacre Big Bang Theory

    Theos officiella debut skedde i Backamo för domare Karin Åkesson. Det gick väl inte riktigt som vi hoppats, men oj, vilken skillnad det var att visa honom idag jämfört med valputställningen i maj. Man skulle kunna tro att han aldrig gjort annat än visat upp sig, för roligt hade han, och visade sig från sin bästa sida gjorde han definitivt. Tack Markus Gisslén, Theos uppfödare, för den fina bilden!

    Theos first SKK-show was in Backamo, Karin Åkesson was judging. We got less than we hoped for, but wow, how fun it was showing this young boy today. He acted like a real showdog, having fun and giving his best! Thank you Markus Gisslén, Theo’s breeder, for this great picture!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>