• SKK Gotland 30-31 augusti

  Posted on 26 oktober, 2014 by Anki in Okategoriserade.

  Precis som förra året tog vi oss till Gotland för att ställa ut på 2-dagars i Visby. Vi, det var Angela och jag, och denna gången hade vi sällskap av Markus och Fredrik, och deras son Alex. Vi kan väl konstatera att Markus och jag var ganska nöjda med reultatet på de båda utställningarna! Lördag dömde Monika Blaha från Österrike. Hon gjorde Angelas ”Malte”, T. High Five, till BIM och gav honom hans andra Cert, medan Markus stod BIR med sin championtik, Shadeacre A Pretty Penny. Som grädde på moset blev  ”Gossi”, T. Gossip Girl, tredje bästa tik och tog sitt första Cert! Stort grattis till matte Monica!! Söndag dömde Leni Finne från Finland, och återigen blev Malte BIM, fick sitt sista Cert och kan därmed titulera sig Svensk och Dansk champion, hurra!! Denna dag stod Markus BIR med sin engelska tik Alilah Allure. Grattis!

  Just like last year we went to Gotland for a show-weekend in Visby. It was Angela and me, together with Markus and Fredrik, and their son Alex. You might say that Markus and I were quite pleased with our showresults! Saturday the TTs were judged by Monika Blaha from Austria. She made ”Malte”, T. High Five, BOS and gave him his 2nd CAC, Markus was BOB with CH Shadeacre A Pretty Penny. And as if this wasn’t enough, ”Gossi”, T. Gossip Girl, went 3rd best bitch with her first CAC! Big congratulations to her owner Monica!! On Sunday judge Leni Finne from Finland gave Malte his last CAC and made him BOS, and he is now Swedish and Danish champion!! Markus was BOB with Alilah Allure.

  "Gossi", T. Gossip Girl, and her happy owner Monica

  ”Gossi”, T. Gossip Girl, and her happy owner Monica

  From Saturday, "Malte" BOS and "Penny" BOB

  From Saturday, ”Malte” BOS and ”Penny” BOB

  "Malte", T. High Five

  ”Malte”, T. High Five

  All pictures by J. Andersson

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>