• Dansk Juleudstilling 23 nov

    Posted on 7 december, 2014 by Anki in Okategoriserade.

    Andra Certet i år för Monica och hennes ”Gossie”, T. Gossip Girl!! Tyska Karin Acker dömde, och hon började med att ställa Gossie som etta av 12 (!) öppentikar, och därefter 2Bt med Cert. Vi jublar!! Såå bra gjort Monica!!

    Monica and her ”Gossie”, T. Gossip Girl, got their 2nd CC today!! Danish Christmas-show, judged by Karin Acker from Germany, and Gossie went first from 12 (!) openbitches, and then finally 2nd best bitch with CC. We’re happy, happy, happy! Very well done  Monica!!

    ”Gossie”, T. Gossip Girl, och Monica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>