• Sätila 28 februari 2015

  Posted on 10 maj, 2015 by Anki in Okategoriserade.
  "Axel", Thanee's Iron Man

  ”Axel”, Thanee’s Iron Man

  "Debbie", Thanee's Small Town Girl

  ”Debbie”, Thanee’s Small Town Girl

  Västsvenska Fågelhundsklubbens årliga inofficiella utställning är ett måste. Jag hade anmält ”Axel”, Thanee’s Iron Man, och hans syster ”Isa”, Thanee’s Icona Pop, nu 7 mån gamla, och Gun-Brith hade anmält ”Debbie”, Thanee’s Small Town Girl, nu drygt 10 år gammal. Man kan väl kalla det succé!! Domare Markus Gisslén tyckte väldigt mycket om Axel som han gjorde till BIR och BIG-1, och han tyckte likaledes om Debbie som blev BIR-veteran. Axel slog sedan till med att bli BIS-3 bland valparna för domare Paula Sunebring!! Och sist, men inte minst, blev Debbie BIS-veteran för domare Lars Hammar!! Nöjda? Jaadå, både Gun-Brith och jag svävar på små moln :-)

  The openshow in Sätila is always a great start of the showyear. I entered ”Axel”, Thanee’s Iron Man, and his sister ”Isa”, Thanee’s Icona Pop, by now 7 months old, and Gun-Brith brought 10 years old ”Debbie”, Thanee’s Small Town Girl. It was a success!! Judge Markus Gisslén liked Axel a lot, and made him BOB and BOG, and he also made Debbie BOB-veteran. Axel then went BIS-3 for judge Paula Sunebring!! Last, but not least, Debbie went BIS-veteran judged by Lars Hammar!! Happy? Yes! Gun-Brith and I are still smiling :-)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>