• Norskt championat?!

    Posted on 29 juni, 2014 by Anki in Okategoriserade.
    DSC_1224

    Photo by G. Davies

    Två seriösa försök gjorde vi att få det norska championatet på ”Asta”, T. Gipsy Girl, innan hennes förestående parning. Vi lyckades inte riktigt, men det var sååå nära.. I Bø den 22 feb gjorde danska Hanne Laine Jensen Asta till 3Bt med resCert, och i Kristiansand den 15 mars blev hon också 3Bt för finska Saija Juutilainen, nu med resCert och resCacib! Kan man byta två resCert mot ett riktigt? We made two serious attempts to make ”Asta”, T. Gipsy Girl, a Norwegian champion before mating her. It was close, so close… In Bø, Feb 22nd, Danish judge Hanne Laine Jensen made her 3rd BB with resCC, and in Kristiansand, March 15th, Saija Juutilainen from Finland made her 3rd BB with resCC and resCacib! I wonder, can two resCCs be changed into one real one?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>