• Inofficiell utställning 1 maj

  Posted on 29 juni, 2014 by Anki in Okategoriserade.
  Photo by M Gisslén

  Photo by M Gisslén

  ”Theo”, Shadeacre Big Bang Theory, behövde lite utställningsträning, så vi deltog på Pudelklubbens årliga inoff på Tjolöholm. Roligt hade han, så särskilt duktig var han inte, men han blev ändå BIM-valp för Seija. Grattis till Katarina som blev BIR och BIG-2 med sin Sydney!!

  ”Theo”, Shadeacre Big Bang Theory, needed some training in how to behave in a showring, so we attended an openshow. He had fun, he wasn’t exactly behaving as a showdog ;-), but he still managed to become BOS puppy. Congratulations to Katarina and her ”Sydney”, who went BOB and BIG-2!!

One Responseso far.

 1. Merethe skriver:

  Flot tillykke :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>