• Maltes utställningsbravader!

  Posted on 1 juli, 2014 by Anki in Okategoriserade.
  MalteDrammen14

  ”Malte”, photo K. Hofsöy

  Angela o jag tog med oss hennes ”Malte”, T. High Five, till nationell utställning i danska Hedensted den 17 maj. Vi hoppades på ett Cert, och danska domaren Hanne Laine Jensen gjorde oss inte besvikna! Malte stod 3 Bh med Cert, yippee!!!

  Varför inte försöka med ett norskt Cert på Malte också! Sagt och gjort, svenske domaren Carl Gunnar Stafberg dömde i Drammen den 31 maj, och även om det inte blev Cert, så var vi väldigt nöjda med att stå 4Bh med resCacib i hård konkurrens. Heja Malte!

  ”Malte”, T. High Five, was entered at dogshow in Hedensted, Denmark . Judge Hanne Laine Jensen liked him a lot, and he ended up as 3 BM with CAC, yippee!! We also made a try in Drammen, Norway, judge Carl Gunnar Stafberg from Sweden. Malte didn’t get the CAC, but he ended up as 4th BM with res-Cacib, and we’re quite satisfied considering the huge amount of dogs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>