• Vi väntar valpar!!! :-)

  Posted on 13 juli, 2014 by Anki in Okategoriserade.

  Sedan några veckor tillbaka står det klart att vi väntar valpar! Vecka 29 är det dags, och stolta föräldrar är gentlemannen ”Beckis, MultiCh Scapegrace I’m The One, och vårt busfrö ”Asta”, SECh Thanee’s Gipsy Girl. Båda föräldrarna är höftledsröntgade med resultat A, de är DNA-testade UA för de ögonsjukdomar rasen kan ha, och de är naturligtvis ögonlysta före genomförd parning. Vi väntar med spänning på valparnas nedkomst!

  BeckisKajsa

  ”Beckis” and his breeder Kajsa Andreasson Photo: I.Andreasson

  Hundbilder 017

  ”Beckis” Photo: I.Johannessen

  _MG_6397

  ”Asta” at the age of 12 months Photo: T.Hoff

  We have known for a while that we’re expecting puppies! Proud parents will be the gentleman ”Beckis”, MultiCh Scapegrace I’m The One, and our naughty ”Asta”, SECh Thanee’s Gipsy Girl. Both parents have had their hips X-rayed with A, they’re DNA-tested clear for eye-deceases, and they’re of course examined by a vet regarding their eyes before the mating was done. We expect the puppies to be born within the coming week, so exciting!

One Responseso far.

 1. Barbro och Hans Petzén skriver:

  hej!
  Vi vill så väldigt gärna ha en tibetansk terrier. Vi har läst det mesta om tibbe på nätet och är helt säkra på vårt val.Vi har nu avslutat 3 år i segelbåt i medelhavet och vill nu bli ägare till en tibbe.
  Vi är pensionärer och har all tid för uppfostran och långa promenader. Vi har under våra år haft boxer och cocker och även varit dag matte åt en tibetansk terrier.
  September vore perfekt att få en valp!
  snälla svara på detta!
  Med vänlig hälsning
  Barbro och Hans Petzén
  Viktor Rydbergsgatan 29
  41257 Göteborg
  TEL: 0706071239

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>