• ”Debbie”, Thanee’s Small Town Girl

    Posted on 17 juli, 2014 by Anki in Okategoriserade.

    ”Debbie”, som fyller 10 år i år, har haft framgångar i veteranklass tillsammans med matte Gun-Brith. På Västsvenska Fågelhundsklubbens utställning i Sätila i februari blev Debbie BIS2-veteran, och på Pudelklubbens årliga utställning i Tjolöholm den 1 maj så blev hon BIS3-veteran för Alf Andersson. Grattis!! Vi är väldigt stolta över er !!!

    ”Debbie”, who will be 10 this year, has been successful as a veteran. At an open show in Sätila in February she ended up as BIS 2-veteran, and in Tjolöholm May 1st she went BIS3-veteran judged by Alf Andersson.Congratulations!! You make us very proud!!!BIS3-Vet-Tjolöholm-150x150

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>