Arkiv 2007

Nike har visat framfötterna!

Svenska Boxerklubben V:a arrangerade valputställning den 2 dec. 430 anmälda valpar, och tibbarna dömdes av Lisa Molin. Nike skötte sig riktigt bra, och slutade som BIR och BIG-4. Det ni!
Nike did well this weekend! Allbreed puppyshow on Dec 2nd, and 430 dogs participated. Nike ended up as BOB and BIG-4, and we are very proud of her!

Nike

Nike

 

GRATTIS Peppe,T. Blues Brother, på 14-årsdagen den 3 december!

Hoppas matte och husse skämmer bort dig med mycket tårta och många presenter!

Peppe,T. Blues Brother

Peppe,T. Blues Brother

 

Nu pöser matte Gun-Brith och jag på kapp!

Den 22 september arrangerade Partille brukshundklubb inofficiell utställning, och ’Debbie’ T. Small Town Girl var där! Mona Hedman gjorde Debbie till BIR, men inte nog med det… Hon gillade henne så mycket att Debbie klådde alla de andra i gruppfinalen och slutade som BIG-1! Det ni! Snyggt jobbat Gun-Brith!

Gun Brith och Debbie

Gun Brith och Debbie

 

2 X BIR, igen!

Vilken helg Svante och jag hade i Tvååker! På fredagen BIR för Agnes Ganami, och som ett extra plus var det ”min gamla uppfödare” Liane som stod BIM med sin norska tik ”Rayah”. Och på lördagen BIR igen för tyske domaren Horst Kliebenstein. Jag fick höra på utställningen att någon givit Svante smeknamnet ”Sagohunden”, och visst känns allt som en saga just nu! Nästan för bra för att vara sant…

Svante

Svante
Foto: Christian Hammer

 

Lerum 2 juli: Nu är hon här!

”Nike” flög från Holland till Sverige, och bara flyttade in liksom. Sumanshu Simply Irresistible är det fullständiga namnet, och hon är född den 17 april hos Will och Petra Keulers. Tack Merethe för att du åkte med och kikade på det lilla underverket när hon var knappa 6 veckor! Tack Annika och Moa för att ni hjälpte till med Nikes hemresa! Är man en flygrädd krake så är man… Och framför allt, TACK Will och Petra för en fantastisk valp! Bilderna är tagna vid Merethes och mitt besök i Holland.

She is here! ”Nike” flew from Holland to Sweden, and sort of just moved in. Sumanshu Simply Irresistible is her complete name, and she is born April 17th. Her breeders are Will och Petra Keulers. Thank you Merethe for travelling with me when I visited ”the little princess” at the age of almost 6 weeks! Thank you Annika och Moa for helping me bring Nike home! I am a coward when it comes to flying… And most of all, THANK YOU Will and Petra for a fantastic puppy! The pictures are from our visit in Holland in the beginning of June.

Nike, Sumanshu Simply Irresistible

Nike, Sumanshu Simply Irresistible

Nike, Sumanshu Simply Irresistible

Nike, Sumanshu Simply Irresistible

 

SKK Borås 1 juli: Vi gjorde det igen!

33 tibbar anmälda för norska Grete Bergendahl, och hon blev lika förtjust i Svante som jag är. BIR alltså, och vi bara njuter! I gruppen blev vi utplockade bland åtta hundar, men sedan fick vi gå…

BIR i Borås

BIR ”Svante” & BIM ”Kajsa” från team Kyang

 

SKK Vänersborg den 9 juni

Varmt till tusen, 30 grader i skuggan, men Svante höll humöret på topp och blev BIM för domare Nils Molin. Grattis Kajsa till BIR med M. Showgirl to Scapegrace!

BIM Vänersborg

BIM i Vänersborg
Foto: Jane Billström

 

Ras-special i Hässleholm den 20 maj

Väldigt mysig dag där tre tibbar från oss deltog. Svante blev 2 bästa hane, knappt slagen av sin far Eddie. Grattis Merethe! Det var så roligt att det var just ni!

Eddie & Svante

Eddie & Svante, segerkramen
Foto: Lena Oredsson

Kristina och Gun-Brith visade sina respektive Tea-döttrar på bästa maner. Kolla in här bara!

Vera

Kristina med ”Vera” T. Fia Med Knuff

Vera

Kristina med ”Vera” T. Fia Med Knuff

Debbie

Gun-Brith med ”Debbie” T. Small Town Girl

Debbie

Gun-Brith med ”Debbie” T. Small Town Girl

 

SKK Larv 6 maj

Även i år var det oerhört blåsigt i Larv, så eventuellt fotograferande fick vara. Norska domaren Marit Sunde sken dock i kapp med solen, och gjorde Svante till BIM. Grattis team Kyang till BIR:et med ”Snyin”!

 

Malmö 18 mars – Det är inte riktigt klokt, men vi gjorde det igen!

Internationell utställning i Malmö, 26 tibbar anmälda för finska domaren Päivi Eerola, och min guldkille Svante tog sitt tredje raka BIR! Vi svävar på små moln…

Svante

Int Nord UCH SV-03 Thanee’s Check Out For Me ”Svante”

 

Luftrullning

Jag kan inte sluta fascineras av alla kul grejer som nedärvs, och vilka vägar de tar. Min gamla Elsa ”luftrullade” när hon kände nån äcklig doft, företrädesvis mopedavgaser, och jag har skrivit om det tidigare, mest för att det såg så vansinnigt lustigt ut. Häromda’n fick jag veta att hennes barnbarn Gunnel, Lhinacre Falsealarm, också gör det! Till saken hör att Gunnels pappa Ludwig, som är länken till Elsa, inte gör det själv. Fört det vidare har han gjort i alla fall! Festligt!

 

Grattis Findus på 16-årsdagen den 13 januari!

För bara ett par månader sedan bodde Svante o jag över natt hos Findus (T. Ice Surprise) och hans familj. Det var en härlig syn när han galopperade ikapp Svante under morgonpromenaden! Tack Ove o Susanne för senast, och för att ni tagit så väl hand om Findus!

Findus

Findus

 

Så löjligt glad man kan känna sig…

…efter en helg som den i Göteborg 6-7 januari! Min guldkille Svante blev nämligen BIR båda dagarna! På lördagen för Martin Croeser från Sydafrika, och på söndagen för Vincent O’Brien från Irland. Jag var bara tvungen att krama dem båda två! Bilderna är från söndagen, då världens bästa hejaklack fick Svante att showa till sig segern över ”Wilma”, Ch Tazzjazz Bumble Bee. Tack Liane, Harriet, Therese och Malin för att ni tjoade så bra! Och jag tror ni fick med er några till…

Svante BIR

Svante BIR 6-7 januari
Foto: Inger Johannessen

Svante BIR

Svante BIR 6-7 januari
Foto: Inger Johannessen