Arkiv 2005

Valpköparträff 24 september!

En otroligt vacker sensommardag möttes vi upp, ca 25 personer och 20-talet hundar, för en trevlig dag vid havet. Platsen var Åsa några mil söder om Göteborg. TACK alla ni som kom, det blev en dag att minnas! Och alla ni som fick förhinder, hoppas ni kan komma nästa gång. Vi hade jätteroligt! TACK mamma och Thor för att ni öppnade upp ert hus för oss alla! TACK alla ni som fotograferat! Bilderna kan ni se här…

 

Tredje gången gillt!

På Sofiero-utställningen den 12 september gjorde irländske domaren Colm Beattie min Svante till BIR. Nu har vi lyckats med den bedriften tre utställningar i rad, och det har varit lika roligt varje gång!

Rosett

Tredje gången gillt!

 

Sov gott Sanne!

En väldigt, väldigt modig liten hund har fått sluta sina dagar. Trots en ålder av 14½ år, så var det på tok för tidigt…

Sov gott Sanne!

Sov gott Sanne!

 

Ransäter, 31 juli

Söndag 31 juli körde jag i hällande regn den långa vägen till Ransäter, men åååh vad det var mödan värt! Margareta Sundqvist, rasspecialist, gjorde Svante till BIR. Men inte nog med det.. I stora ringen blev vi BIG-3 för norska Mona Selbach! Helt fantastiskt! På vägen hem från Ransäter stannade vi till i Åmål för att träffa Svantes bror Rufus och hans familj. Vi har inte setts sedan ”pojkarna” var små, och den här träffen gjorde verkligen dagen komplett. Tack Bente och Tore för den väldigt goda norska sjömansgrytan!

Svante i Ransäter

Svante i Ransäter
Foto: Per Undén

Svantes bror Rufus

Svantes bror Rufus

 

Findus

Under en minisemester på Öland hade jag glädjen att få träffa fam Pettersson och deras ”Findus” T. Ice Surprise. Han är nu dryga 14 år, men det kan ingen tro. Vi tog en längre promenad tillsammans, och Findus låg i täten hela vägen. Tack Ove o Susanne för god fika!

Findus

Findus

 

Tvååker 10 juli

Varmt till tusen, men Svante gav ändå ”järnet”, och blev BIR för danske domaren Kresten Scheel. Vilken guldkille jag har, alltid med på noterna!

Tvååker 10 juli

BIR Svante & BIM Milington’s Nemesis

 

SBK’s utställning den 6 juni

Debbie har gjort det igen! På SBK’s utställning den 6 juni blev hon BIR- och dessutom BIS5-valp! Tjocka släkten här i Lerum är såå stolta!

 

SvKTR-utställning på Tångahed, 14 maj

Den 14 maj var det SvKTR-utställning på Tångahed; norska Inger Ronander dömde. Svante blev 3:a bästa hane, T.Soul Man ”Charlie” blev 2:a bästa hanvalp, och Debbie upprepade bedriften att bli BIM-valp. Inte illa!

Charlie

Charlie

Debbie

Debbie

 

TTS-utställningen i Andrarum den 5 maj

Trots vissa koncentrationssvårigheter blev T.Small Town Girl ”Debbie” BIM-valp på TTS-utställningen i Andrarum den 5 maj. Bra jobbat!

 

DKK Ballerup den 1 maj

T. Spy In Black ”Blackie” visade framfötterna på sin första utställning och blev BIR-valp. Tilykke! Här med hussse Leif i Ballerup den 1 maj.

Blackie i Ballerup

Blackie i Ballerup

 

Vi har varit på turné min vän Kristina och jag!

Ena dagen hälsade vi på hos familjen Törnhage och deras lilla goding Wilma, T. Sand Pebble. Andra dagen var vi hos familjen Andersson som har tibbe både från Kristina och mig. Tusen tack alla för en otrolig gästfrihet!

Wilma

Wilma

Dalarna

Kristina med Elsa och Tea, samt Vivianne med Kasper och Rasmus, T. Swing Kid

 

Söndag 3 april korades ’Årets Hund 2004′

Detta är T. Spy In Black som kallas ”Blackie”. Söndag 3 april korades ’Årets Hund 2004′ på hans hundklubb, och Blackie blev 2:a av 12 stycken i sin grupp. 93 poäng av 100 möjliga; tror ni matte o husse är stolta eller?

Blackie

Blackie

 

Dansk Champion

Får vi presentera Dansk Champion Thanee’s Ready For Rock N’ Roll! Den 2 april gav domare Hanne Laine Jensen honom det sista certet, och ”Bertil” är nu den tredje av Elsa o Eddies valpar som blivit champion. Fantastiskt! Många grattis till hans ägare Finn o Berit från oss i Lerum.

Bertil

Bertil
Foto: M. Breilev

 

Valpträff

Två av Teas valpar bor så nära att vi kan träffas regelbundet. Så nu har vi ’valpträff’ varannan månad! Hundarna har störtkul ihop, och vi tvåbeningar har minst lika trevligt. Synd att alla ni andra bor så långt bort.

Linn, Gun-Brith, Göran och Marita med fyra glada tibbar

Linn, Gun-Brith, Göran och Marita med fyra glada tibbar

 

SNK’s valputställning, 30 januari

Den 30 januari var det dags för nästa utställningsdebut. Debbie, T. Small Town Girl, charmade domaren, och blev BIR på SNK’s valputställning. Fantastisk handler var matte Gun-Brith, grattis!